REŠENJA ZA TRANSPORT PROIZVODA I MATERIJALA

Standardna i prilagođena rešenja

O nama

Tech-Con rešenja transporta

Tech-Con Srbija od 2017.godine sarađuje sa kompanijom ELCOM SAS u oblasti trakastih i modularinih (paletnih) transportnih sistema, kao i komponentima za iste. Tokom ovog perioda, uspeli smo da pružimo našim klijentima brojna rešenja, bilo da se radi o kompletnom sistemu transporta ili samo o elementima sistema.

Nudimo standardna i prilagođena rešenja u oblasti gravitacionih i pogonjenih sistema transporta. Zahvaljujući odgovarajućim proizvodnim kapacitetima, iskusnom timu za projektovanje transportnih jedinica, u našoj ponudi možete pronaći sisteme sa pojedinačnim ili dvostrukim trakama, zupčastim kaišem i rolerima, kao i transportne sisteme za “low cost automatization” u LEAN tehnologiji unutrašnjeg transporta. Komponente se mogu kupiti pojedinačno sa kratkim vremenom isporuke, a za kompletna rešnja molim Vas da nas kontaktirate.

Naša firma takođe zastupa jednog od lidera na tržištu u oblasti vakuum tehnologije, švedsku kompaniju Piab. Na taj način, između ostalog, našim klijentima možemo ponuditi rešenja i opremu za vakuum transport.

Preuzmite naš katalog!

Sistemi transportera sa ravnom trakom bazirani na našim aluminijumskim profilima su pogodni za transportovanje velikog raspona materijala i

Proizvodi kompanije Faber odlično dopunjuju dosadašnji asortiman proizvoda kompanije Elcom, što nam olakšava da ispunimo zahteve naših kupaca.

Sistemi za transport proizvodnih paleta ili transfer trake su tipični sistemi za serijsku proizvodnju, gde se proizvod delimično ili potpuno sastavlja od delova pomoću ručnih i automatizovanih alatki.

Glavna oblast primene je transportovanje jediničnih paketa, kutija i paleta sa ravnom površinom, ručno, gravitaciono ili na automatizovan način.

U slučaju sistema za vakuum transport, za razliku od tradicionalnog mehaničkog transporta, materijal se prenosi sa jednog mesta na drugo uz pomoć vazduha pogonjenog vakuumom.

Zatražite ponudu za sistem transporta!

Zatražite besplatnu profesionalnu podršku!

Ivan

Ivan Milićević

Tehnička podrška za transportne sisteme

Moje ime je Ivan Milićević, regionalni sam menadžer u Tech-Con d.o.o. Imam višegodišnje iskustvo u definisanju potreba klijenata i realizaciji tih potreba u efikasna rešenja. Tokom ovog perioda, bio sam odgovoran za implementaciju brojnih različitih rešenja transportnih sistema. Pored sistema transportera, takođe projektujemo jedinstvena rešenja za gravitaciono manipulisanje materijalom (karakuri) kako bismo pomogli našim kupcima da optimizuju svoje proizvodne procese. Uz moju stručnu pomoć i znanje, sigurno ćemo pronaći pravo rešenje za Vas.

Preuzmite katalog

Catalog Download