Obrtni cilindri

Pregled

obrtni-cilindri-Series-30-Camozziobrtni-cilindri-Series-30-Camozzi
obrtni-cilindri-Series-69-Camozziobrtni-cilindri-Series-69-Camozzi
obrtni-cilindri-Series-ARP-Camozziobrtni-cilindri-Series-ARP-Camozzi
obrtni-cilindri-Series-QR-Camozziobrtni-cilindri-Series-QR-Camozzi

U ponudi imamo širok spektar obrtnih cilindara, rotacionih aktuatora, rotacionih stolova koji imaju široku primenu. Mogu imati fiksni ili podesivi opseg rotacije.

Obrtni cilindri sa zupčastom letvom i zupčanikom

U ponudi imamo obrtne cilindre sa zupčastom letvom i zupčanikom od profilnih cevi sa unutrašnjim navojem. Zahvaljujući robusnom dizajnu, pogodni su za velike težine.

Karakteristike

Kompaktni obrtni cilindri sa zupčastom letvom i zupčanikom

U ponudi imamo kompaktne obrtne cilindre sa zupčastom letvom i zupčanikom . Imaju kompaktan dizajn, otporni su na habanje čime se postiže produženi radni vek jedinice.

Karakteristike

Aktuatori sa zupčastom letvom i zupčanikom

Nudimo obrtne aktuatore sa zupčastom letvom i zupčanikom u širokom rasponu dostupnih veličina. Ovi aktuatori su dizajnirani da zadovolje visoke zahteve procesne industrije, gde se pretežno koriste za otvaranje i zatvaranje ventila koji kontrolišu proces, gde su najčešće u primeni kuglični i leptir ventili.

Karakteristike

Pneumatski indeks stolovi

Nudimo pneumatske indeks stolove sa duplim sistemom zupčanika i zupčaste letve u širokom opsegu veličina. Cilindri su izrađeni tako da omogućavaju jednostavnu i preciznu instalaciju. Ugao obrtanja se može lako podesiti u opsegu od 0° do 190° preko vijaka sa amortizerima udara koji ublažavaju zaustavljanje u krajnjim položajima. Njihova jednostavna konstrukcija i mala težina čini da su idealni za upotrebu u procesima automatizacije kao i u EOAT segmentu.

Karakteristike

Preuzimanja

Series 30

Series 69

Series ARP

Series QR

Vesti

Proverite u našoj Online prodavnici

Naša Online prodavnica je dostupna 24 sata svakog dana. Porudžbine za artikale koji su odmah dostupni će biti obrađene u roku od 24 sata.

Kontakt

    Klikom na dugme za slanje, pročitao/la sam, razumeo/la sam i prihvatam sadržaj politike privatnosti.

    Catalog Download