Hvatači

Pregled

ugaone-hvataci-series-CGSN-Camozziugaone-hvataci-series-CGSN-Camozzi
paralelni-dvoprsti-hvataci-series-CGPS-Camozziparalelni-dvoprsti-hvataci-series-CGPS-Camozzi
paralelni-dvoprsti-hvataci-series-CGPT-Camozziparalelni-dvoprsti-hvataci-series-CGPT-Camozzi
hvataci-sa-povratnom-oprugom-series-RPGA-Camozzihvataci-sa-povratnom-oprugom-series-RPGA-Camozzi
hvataci-sa-povratnom-oprugom-series-RPGB-Camozzihvataci-sa-povratnom-oprugom-series-RPGB-Camozzi
troprsti-hvataci-series-CGZT-Camozzitroprsti-hvataci-series-CGZT-Camozzi
troprsti-hvataci-series-CGCN-Camozzitroprsti-hvataci-series-CGCN-Camozzi
paralelni-hvataci-sa-dugim-hodom-series-CGLN-Camozziparalelni-hvataci-sa-dugim-hodom-series-CGLN-Camozzi

U ponudi imamo širok spektar hvatača za različite primene. U ovom asortimanu se nalaze paralelne hvataljke, paralelne hvataljke sa širokim otvaranjem, paralelne hvataljke sa tri prsta, ugaone hvataljke i hvataljke sa sprudovima. Mogu se koristiti da se proizvod unese ili podigne sa mašinske obrade, kao i da se zadrži u položaju do obrade. Takođe imamo veoma širok raspon dimenzija otvaranja i sile hvatanja.

Paralelni dvoprsti hvatači

U ponudi imamo paralelne dvoprste hvatače za široku primenu sa različitim mehanizmima za aktiviranje prstiju. Zahvaljujući visokim performansama i preciznom sistemu za prenos sile, hvataljke su u stanju da pruže velike sile zatvaranja/otvaranja. Imaju visoku ponovljivost zatvaranja i otvaranja. Svi oni su otporni na spoljna opterećenja zahvaljujući vođenju pri korišćenju.

Karakteristike

Paralelni hvatači sa dugim hodom

U ponudi imamo paralelne hvatače sa dugim hodom za brojnu primenu. Širok raspon dostupnih prečnika i hoda omogućava ispunjavanje tehničkih zahteva na najbolji način. Konstrukcija zupčaste letve i zupčanika omogućava sinhronizaciju obe čeljusti omogućavajući glatku i konstantnu silu hvatanja. Čvrsta i precizna konstrukcija.

Karakteristike

Troprsti hvatači

Nudimo troprste hvatače. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu koji obezbeđuje minimalne smetnje tokom rada; robusni dizajn “T” šine, obezbeđuje precizno hvatanje. Ove serije hvataljki su posebno pogodne za kombinovanje sa antropomorfnim ili kolaborativnim robotima i portalnim sistemima za primenu u jedinicama Pick and Place, rukovanju materijalom i operacijama utovara/istovara mašina alatki.

Karakteristike

Ugaoni hvatači

U ponudi imamo ugaone hvatače. Trajni magnet unutar hvataljke može da šalje, preko prekidača umetnutih u žlebove na telu, električne signale koji ukazuju na položaj prstiju za hvatanje. Prenosni mehanizam veze obezbeđuje visoku silu hvatanja. Hvataljka se može lako instalirati u različitim položajima.

Karakteristike

Hvatači sa povratnom oprugom

U ponudi imamo hvatače sa povratnom oprugom. Njihove tehničke karakteristike obezbeđuju veliku silu hvatanja i čine ove hvataljke posebno pogodnim za uklanjanje brizgajućih predmeta. Površinski tretmani na svakom metalnom delu čine ovu seriju veoma otpornom na habanje. D i E modeli su opremljeni prstom koji ima mesto za ugradnju induktivnog senzora.

Karakteristike

Preuzimanja

Series CGCN

Series CGLN

Series CGPS

Series-CGPT

Series CGSN

Series CGZT

Series-RPGA

Series RPGB

News

Proverite u našoj Online prodavnici

Naša Online prodavnica je dostupna 24 sata svakog dana. Porudžbine za artikale koji su odmah dostupni će biti obrađene u roku od 24 sata.

Kontakt

    Klikom na dugme za slanje, pročitao/la sam, razumeo/la sam i prihvatam sadržaj politike privatnosti.

    Catalog Download