Cilindri sa vođenjem

Pregled

cilindri-sa-vodenjem-Series-45-Camozzicilindri-sa-vodenjem-Series-45-Camozzi
cilindri-sa-vodenjem-Series-QC-Camozzicilindri-sa-vodenjem-Series-QC-Camozzi
cilindri-sa-vodenjem-Series-QCTF-QCBF-Camozzicilindri-sa-vodenjem-Series-QCTF-QCBF-Camozzi
cilindri-sa-vodenjem-Series-QX-Camozzicilindri-sa-vodenjem-Series-QX-Camozzi

Nudimo različite cilindre sa vođenjem koji se mogu koristiti gde je prostor ograničen. Cilindri su dostupni sa kliznim ili kugličnim ležajevima za veoma precizno kretanje čak i za brze cikluse. Cilindri su dostupni sa mehaničkim zaustavljanjem ili sa amortizerima za prigušenje krajnjeg udara na kraju hoda.

Dvostruko vođeni cilindri

Dvostruko vođeni cilindri su pogodni za upotrebu u veoma ograničenom prostoru. Cilindri su dostupni sa ležajevima od sinter bronze kada su bočna opterećenja velika, ili sa linearnim kugličnim ležajevima, kada je potrebna visoka preciznost i brzi ciklus. Cilindri su opremljeni fiksnim prigušivačima koji sprečavaju direktan udar na krajevima. Dizajn tela cilindra omogućava montažu cilindra sa gornje, donje ili bočne strane. Nekoliko „T“ žlebova na obe strane omogućavaju postavljanje senzora na više pozicija.

Karakteristike

Cilindri sa dvostrukim klipom

Nudimo cilindre sa dvostrukim klipom koji su dizajnirani da se koriste u aplikacijama gde je prostor ograničen. Što se tiče ležajeva, klizači su dostupni u dve verzije, jedna sa dvostrukim sinter ležajevima i druga sa dvostrukim linearnim kugličnim ležajevima. Verzija bronzanih ležajeva se obično bira kada su bočna opterećenja koja deluju na kliznu jedinicu velika. Linearni ležajevi su pogodni za brze cikluse (manje bočno opterećenje) i veću preciznost. Cilindri su dostupni sa fiksnim mehaničkim prigušenjem ili sa jednim amortizerom koji se nalazi centralno na zadnjoj prirubnici ili sa dva amortizera smeštena na telu. Verzije sa amortizerima su pogodne za rukovanje većim težinama i/ili kada je potrebno podesiti hod.

Karakteristike

Preuzimanja

Series 45

Series QC

Series QCTF-QCBF

Series QX

Vesti

Proverite u našoj Online prodavnici

Naša Online prodavnica je dostupna 24 sata svakog dana. Porudžbine za artikale koji su odmah dostupni će biti obrađene u roku od 24 sata.

Kontakt

    Klikom na dugme za slanje, pročitao/la sam, razumeo/la sam i prihvatam sadržaj politike privatnosti.

    Catalog Download